BANNOR G.Bannor G. este un designer rus cu o experienţă bogată în industria de modă rusă.

Ea a absolvit în anul 2002 institutul de textile, după ce a obținut studii suplementare la Universitatea de Stat de Design și Tehnologii din Moscova, ea a lucrat pentru câteva branduri cunoscute ca Ellen Kloss și Chayruel.

În 2010 a hotărât să creeze brandul propriu cu numele BANNOR.

Ea consideră că moda nu are frontiere, trebuie numai să găsești stilul tău unic.

Cel mai important este să vă simțiți confortabil în îmbrăcămintea aleasă, dar în același timp să nu rămâneți neobservaţi.

Stilul BANNOR este un stil deosebit și nu travial pentru o femeie modernă, care apreciază îmbrăcămintea scumpă și de calitate.

Femeia îmbrăcată în stilul BANNOR să simte sigură, atrăgătoare, ea apreciază libertatea de auto-exprimare. Ea poate juca concomitent multe roluri sociale. Are nevoie de îmbrăcăminte, care exprimă autosuficiența, în același timp funcțională, în care se simte ferm, dar nici nu uită de propriul stil incomparabil.

În zilele noastre a nu te lăsa dusă de val și a purta ceea ce îți place este un fel de provocare. Aceasta este o trăsătură inerentă admiratoarelor stilului BANNOR.Adauga un comentariu la acest articol (doar pentru membri autentificati pe site):
Mergi Sus

wait Aşteptaţi, se încarcă pagina